Έμπρακτη διεθνοποίηση από τη ΔΕΘ-Helexpo «Ταξιδεύει» με FRESKON GREECE και DETROP στις διεθνείς αγορές

Πράξη κάνει τη διεθνοποίηση η ΔΕΘ-Helexpo, με τις εκθεσιακές της δράσεις να εξορμούν εκτός συνόρων, δίνοντας δυναμικό «παρών» σε σημαντικές διεθνείς αγορές και μάλιστα μέσα από διαφορετικές πρωτοβουλίες.

Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου η ΔΕΘ-Helexpo θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών «Fruit Attraction» στη Μαδρίτη, με το πρότζεκτ «FRESKON GREECE». Το πρότζεκτ αυτό αποτελεί μια πρωτοβουλία του Διεθνούς Γεγονότος Φρούτων και Λαχανικών FRESKON, που διοργανώνει εδώ και μια τριετία ο εθνικός εκθεσιακός φορέας στη Θεσσαλονίκη. Έχει δε ως στόχο την οργάνωση και την ομαδική παρουσίαση ελληνικών εταιρειών του κλάδου σε εκθέσεις του εξωτερικού μέσα από ένα ιδιαίτερο concept. Η ΔΕΘ-Helexpo επιθυμεί να καθιερώσει το «FRESKON GREECE» ως έναν διεθνή «αγγελιοφόρο» των προοπτικών και των δυνατοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, υπό την οργανωτική της ευθύνη, θα συμμετάσχουν στην «Fruit Attraction» δέκα σημαντικοί εκπρόσωποι του κλάδου από την Ελλάδα (ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ Α.Ε., MED FRUIT L.T.D., ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΖΕΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ Α.Ε., ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΛΙΟΥ Α.Ε., ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΒΕΑΕ, ΟΠΟΡΕΛΛΟ Α.Σ., ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΣ Α.Ε., ΔΕΝΤΑΚΗΣ Α.Ε., ΟΚΑΑ Α.Ε)

Το πρότζεκτ «FRESKON GREECE» και οι σκοποί του παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση FAV, στο εκθεσιακό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, που πραγματοποιήθηκε από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου. Μαζί παρουσιάστηκε στην τουρκική αγορά και η διοργάνωση της FRESKON, που χρόνο με τον χρόνο προσελκύει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από εγχώριους και ξένους εκθέτες.

Επίσης, από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου η ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα «ταξιδέψει» μέσα από τη γνωστή ελληνική έκθεση τροφίμων και ποτών DETROP –την πρώτη διεθνή και μακροβιότερη του κλάδου στην Ελλάδα- στη Ρώμη, όπου θα οργανώσει τη συμμετοχή ελληνικών εταιρειών των δύο κλάδων στην «Mercato Mediterraneo – (Μεσογειακή Αγορά)», τη νέα κλαδική διοργάνωση της Fiera Roma, στο εκθεσιακό κέντρο της αιώνιας πόλης. Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε επιχειρήσεις και προϊόντα της περιοχής να προβληθούν στην ιταλική αγορά. Στην αποστολή θα συμμετάσχει και ο δήμος Θεσσαλονίκης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην έκθεση

Detrop – Oenos!